Zijn jullie in blijde verwachting? En nog op zoek naar dé geknipte winkel om jullie geboortelijst te leggen? Kom dan zeker eens langs. We begeleiden jullie graag heel persoonlijk bij het creëren van hét ideale lijstje. Helemaal volgens jullie smaak, wensen en budget.

Bovendien genieten jullie van tal van voordelen. Zo leveren we de gewenste spulletjes 1 maand voor de vermoedelijke bevallingsdatum gratis aan huis en ontvangen jullie bij het afsluiten van de lijst een aankoopbon van 10% van de verkochte waarde. Daarbovenop hebben we ook nog een heel mooi en persoonlijk geschenk voor jullie in petto. Welk geschenk dat wordt? Dat mag je volledig zelf kiezen!

Kies je voor het gepersonaliseerd rugzakje en toilettasje? Of ga liever voor een warm engelennestje? Ook aan het ledikantdeken kan je kleintje jaren plezier beleven! Alles wordt met de hand gemaakt in ons eigen naaiatelier en voorzien van de naam van jouw kleintje. Het lettertype kies je volledig zelf en kan bijvoorbeeld mooi afgestemd worden op je geboortekaartje.

Wens je vrijblijvend meer info over het leggen van een geboortelijstje. Aarzel dan zeker niet ons te contacteren!

* Actie geldig bij een geboortelijst met een verkocht waarde vanaf 2500 euro. De actie loopt van 1 oktober tot en met 31 december 2021. 

Geboortelijstactie

🎼 Sinterklaas kapoentje… 🎼

… wij helpen met het vullen van jullie schoentje! 🥕👞
 

Sinterklaas is sinds kort weer in het land dat willen we samen met jullie vieren!

Kom vanaf zaterdag 13 november langs en shop ALLE speelgoed aan 20% korting!
 

*Actie geldig van 13 nov t.e.m. 4 dec - zowel online als in de winkel - ook geldig op bestellingen

Sintactie

Permanente acties

Maak een afspraak